Eetfestijn - Take-a-Way Editie

Aangezien we dit jaar nog geen risico willen nemen door te veel mensen samen te brengen, organiseren we dit jaar toch nog een alternatieve versie van ons eetfestijn! We zullen daarom werken volgens het take-away concept. Alle opbrengsten van dit Take-a-Way festijn gaan integraal naar de trainingen van onze gymnasten.

Eetfestijn 2021 menu

Deze lekkere gerechten worden vers bereid door The Catering Company en worden bewaard in schaaltjes die microwave en diepvries bestendig zijn. De bestelling kan afgehaald worden op zaterdag 13/11 tussen 11u en 17u aan de Warotzaal in Winksele.

Willen jullie graag genieten van deze heerlijke gerechten, aarzel niet en bestel makkelijk via onderstaand formulier vóór 4 november!

Na bestelling ontvangen jullie een mailtje van kampen.wildgym@gmail.com met een betalingsverzoek (check zeker ook jullie spam-folder!). De bestelling is compleet na betaling, waarvan jullie ook een bevestigingsmail krijgen. Indien jullie deze bevestigingsmail niet ontvangen hebben, vragen wij om het bewijs van betaling mee te brengen bij afhaling van de gerechten.

Alvast van harte bedankt voor je bestelling!