Free Rock Getaway

Wat is een Free Rock Getaway? Onder begeleiding van een gediplomeerde coach (freerunning en rotsklimmen), die de uitgestrekte bossen en boulder terreinen in de omgeving van Fontainebleau goed kent, trekken we er op uit met freerunners en gaan een avontuurlijke week tegemoet met veel rotsklilmmen, epic jumps en vette tricks, uitdagende parcours en nog veel meer fun.

edition. VI – 31 juli - 6 augustus 2022 – Fontainebleau, Frankrijk

First, a statement: Free Rock Getaway… dat is niet voor iedereen. We gaan een week op stap met coole gasten die geen schrik hebben om zich eens vuil te maken, die niet gaan klagen als ze moe zijn of gillend gaan lopen als ze een hagedis zien. We trekken er op uit met freerunners en gaan een avontuurlijke week tegemoet met rotsklilmmen, epic jumps en vette tricks, uitdagende parcours en nog veel meer fun. Onder begeleiding van een ervaren coaches, die de uitgestrekte bossen en boulder terreinen in de omgeving van Fontainebleau goed kennen, vertrekken we naar Frankrijk voor een week om nooit te vergeten!

Dit kamp kost €405, dat is inclusief transporten, kamping, eten en drinken en alle activiteiten ter plaatse. Je voorziet zelf een tent, matje, slaapzak en fiets. Onze doelgroep is jeugd vanaf 14 jaar, uitzonderingen toegestaan. Alle ingeschrevenen zullen de gedetailleerde kamp-fiche tijdig ontvangen per mail.

Voor extra informatie, vragen en inschrijvingen kan je mailen naar Adam ([email protected]).

Free Rock Getaway (ed. VI) - 31 juli tot 6 augustus 2022 - Fontainebleau, Frankrijk

Als opwarmertje, hier alvast de affiche van een vorige editie.

Free Rock Getaway 2018 affiche