Inschrijvingen 2020-2021

Sportaanbod 2020-2021

Sportaanbod

Zin om te sporten? Bekijk dan zeker ons recreatief sportaanbod!

Vanaf het 2de lid van het gezin krijg je € 10 korting. Je krijgt ook € 15 korting bij 2de discipline van een gymnast.

Online inschrijven via Gymfed (vanaf 15 juli)

Ben je dit jaar al lid? Dan kan je je inschrijven vanaf 15 juli. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 1 augustus.

Je schrijft je online in via het systeem van de Gymnastiek Federatie en betaalt online via bancontact: https://inschrijvingen.gymfed.be/wizard/index?get=stamnummer=610.

Je hoeft slechts één Gymfed account aan te maken om al je kinderen in te schrijven. Op die manier geniet je automatisch van de €10 gezinskorting bij meerdere inschrijvingen.

Extra ondersteuning voor de online inschrijvingen kan je hier vinden.

Online betalen met bancontact

Vanaf dit jaar kan je je online inschrijving onmiddellijk online betalen via bancontact!!! Je hoeft dus niet langer langs de inschrijfdagen te passeren.

Als je in het gymfed systeem kiest om je inschrijving af te ronden zonder online betaling, dan is deze keuze helaas definitief. Inschrijven en betalen moet dus samen gebeuren!

TIP: Denk aan de daglimiet van je kaart/app. Payconiq heeft een daglimiet van € 500, je banking app of je betaling met kaartlezer heeft mogelijk een hogere limiet.

September is probeermaand

Vanaf dinsdag 1 september starten onze lessen weer! Zou je graag eens een andere discipline uitproberen? Geen probleem! In september kan je eenvoudig aansluiten bij een andere groep om eens te proberen of je het leuk vindt.

Volledig overtuigd? Vergeet je dan niet in te schrijven!

Mogen we wel aan (groot)ouders vragen de sportzaal bij aanvang van de training te verlaten? Wil je je (klein)kind toch even aan het werk zien, dan kan je tijdens de probeermaand 10 minuten voor het einduur een kijkje komen nemen.

Inschrijven in tijden van Corona?

Het zijn onzeker tijden, ook voor de sporters. Als sportvereniging stellen wij de veiligheid en de gezondheid van onze sporters op de eerste plaats. Nauwgezet volgen wij de richtlijnen van de regering, de gemeente en van de sportfederatie, teneinde onze sporters zo goed mogelijk te beschermen.

Het ziet er naar uit dat het opnieuw een speciaal jaar kan worden. We begrijpen dat dit voor sommigen een belemmering kan zijn om nu reeds in te schrijven. Ook als vereniging houden we hier rekening mee. Mochten we opnieuw tot een situatie komen dat we niet fysiek kunnen trainen omwille van richtlijnen vanuit de overheid, verzekeren we voor het seizoen 2020-2021 in te zullen staan voor een terugbetaling van de verloren maanden, mits een administratieve, standaard kost (verzekering, licenties, etc..) die afhankelijk is van het aantal traininguren waarvoor je je inschreef .

Details van de terugbetalingsformules kan je vinden op onze Corona pagina.

Info momenten

Heb je toch nog vragen? Wil je nog meer info? Dan kan je uiteraard langskomen op één van de volgende info momenten/inschrijfdagen:

 • Zaterdag 5 september (16u–18u) in de Warotzaal te Winksele (tijdens de startdag)
 • Zaterdag 26 september (10u–13u) in de Sporthal Ivo Van Damme te Veltem
 • Woensdag 30 september (14u–15u) in de Sporthal Ivo Van Damme te Veltem

Uiteraard helpen je ook graag verder via info@wildgym.be !

Eerste hulp bij online inschrijvingen

Schrijf je voor de eerste keer online in via het Gymfed platform, dan kan je hier alvast een begeleidend stappenplan vinden.

 1. Ga naar de Gymfed inschrijvingssite en neem het gegevens van je zoon/dochter bij de hand
 2. Log aan met je e-mailadres en wachtwoord
  • Ik weet mijn wachtwoord niet?
  • Je hebt reeds een Gymfed account?
   • dan geldt hetzelfde e-mailadres en wachtwoord. Klik op bestaande gebruiker en log je in.
  • Je hebt nog geen Gymfed account
   • Was je vorig jaar lid?
    • Dan heb je een e-mail gekregen met daarin je e-mailadres en wachtwoord om aan te melden. Klik op bestaande gebruiker en log je in.
   • Je bent nieuw lid?
    • SUPER! Klik op nieuwe gebruiker en vul alle gegevens in om een account aan te maken.
 3. Vul je gegevens aan
 4. Wil je meerdere gymnasten inschrijven? Soms kan het gebeuren dat de gegevens van je vorige inschrijving is blijven staan. In dat geval dien je even opnieuw aan en af te melden. Je korting van tweede gezinslid blijft wel gelden.
 5. Kies je groep waarbij je je wilt inschrijven
 6. Klik op ‘Inschrijving afronden met betaling’
 7. Betaal via bancontact.
  TIP: Denk aan de daglimiet van je kaart/app. Payconiq heeft een daglimiet van € 500, je banking app of je betaling met kaartlezer heeft mogelijk een hogere limiet.
 8. Problemen om online te betalen? Rond je inschrijving dan af zonder betaling, en kom langs op één van onze info-momenten/inschrijfdagen

Enkele zaken om te onthouden!

 • Wat als het niet lukt? Geen probleem! Print gewoon het Wild Gym inschrijvingsformulier af en kom met het ingevulde formulier naar de inschrijvingsmomenten
 • Lukt het echt niet, maar wil je graag verder proberen? Stuur even een mailtje naar samvanrossom@msn.com
 • Je korting voor meerdere gezinsleden geldt enkel als je je kinderen inschrijft met hetzelfde email adres