Inschrijvingen 2024-2025

Sportaanbod 2024-2025

Sportaanbod

Zin om te sporten? Bekijk dan zeker onze Wild Gym infobrochure met ons sportaanbod, check snel de uurroosters van ons recreatief sportaanbod!

Online inschrijven via Gymfed

Ben je dit jaar al lid? Dan kan je je inschrijven vanaf 1 juli (vanaf 20u). Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 15 augustus (vanaf 20u).

Je schrijft je online in via het systeem van de Gymnastiek Federatie en betaalt online via bancontact: https://inschrijvingen.gymfed.be/wizard/index?get=stamnummer=610.

Gymfed Inschrijfsysteem

Je hoeft slechts één Gymfed account aan te maken om al je kinderen in te schrijven. Op die manier geniet je automatisch van de €10 gezinskorting bij meerdere inschrijvingen.

Extra ondersteuning voor de online inschrijvingen kan je hier vinden.

Online betalen met bancontact

Tijdens het online inschrijvingprocess betaal je met bancontact. Pas dan is je inschrijving verzekerd en onmiddellijk definitief in orde!

Als je in het gymfed systeem kiest om je inschrijving af te ronden zonder online betaling, dan is deze keuze helaas definitief. Je kan niet later terugkeren in het gymfed inschrijfsysteem om een vorige inschrijving te betalen. Inschrijven en betalen moet dus op het zelfde moment gebeuren!

TIP: Denk aan de daglimiet van je kaart/app. Payconiq heeft een daglimiet van € 500, je banking app of je betaling met kaartlezer heeft mogelijk een hogere limiet.

Extra ondersteuning voor de online inschrijvingen kan je hier vinden.

Let op: Schrijf pas in als je zeker deelneemt. Bij annulaties na 31 augustus 2024 wordt een administrieve kost van € 20 aangerekend.

Probeerlessen (mei 2024) – Probeermaand (september 2024)

Ben je nieuw en wil je al eens komen proeven van onze groepen? Of ben je al lid, maar wil je eens testen bij een andere groep?

De laatste week van mei organiseren wij probeerlessen voor alle geïnteresseerden.

Vanaf maandag 2 september starten onze lessen weer! Ben je ingeschreven, dan kan je gewoon aansluiten bij je training.

Nog niet ingeschreven? Zou je graag eens een andere discipline uitproberen? Geen probleem! Tenzij een groep al volzet is, kan je in september eenvoudig aansluiten bij een groep om eens te proberen of je het leuk vindt.

Volledig overtuigd? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de groep volzet is!

Heb je toch nog vragen? Wil je nog meer info? Dan helpen we je graag verder via mail op [email protected] !

Eerste hulp bij online inschrijvingen

Schrijf je voor de eerste keer online in via het Gymfed platform, dan kan je hier alvast een begeleidend stappenplan vinden.

 1. Ga naar de Gymfed inschrijvingssite en neem het gegevens van je zoon/dochter bij de hand
 2. Log aan met je e-mailadres en wachtwoord
  • Ik weet mijn wachtwoord niet?
   • Vraag een nieuw paswoord aan via de link ‘Paswoord vergeten’ onder het paswoord veld.
  • Je hebt reeds een Gymfed account?
   • dan geldt hetzelfde e-mailadres en wachtwoord. Klik op bestaande gebruiker en log je in.
  • Je hebt nog geen Gymfed account?
   • Was je vorig jaar lid?
    • Dan heb je een e-mail gekregen met daarin je e-mailadres en wachtwoord om aan te melden. Klik op bestaande gebruiker en log je in.
   • Je bent nieuw lid?
    • SUPER! Klik op nieuwe gebruiker en vul alle gegevens in om een account aan te maken.
 3. Vul je gegevens aan
 4. Wil je meerdere gymnasten inschrijven? Soms kan het gebeuren dat de gegevens van je vorige inschrijving is blijven staan. In dat geval dien je even opnieuw aan en af te melden. Je korting van tweede gezinslid blijft wel gelden.
  TIP: Je korting voor meerdere gezinsleden geldt enkel als je je kinderen inschrijft met hetzelfde ‘gezinshoofd’ email adres
 5. Kies je groep(en) waarvoor je je wil inschrijven.
 6. Klik op ‘Inschrijving afronden met betaling’
 7. Betaal via bancontact.
  TIP: Denk aan de daglimiet van je kaart/app. Payconiq heeft een daglimiet van € 500, je banking app of je betaling met kaartlezer heeft mogelijk een hogere limiet.
 8. Merk je problemen op tijdens het inschrijven? Neem dan contact met ons op via [email protected] en we helpen je graag verder.