Vakantiekampen Wild Gym

We organiseren twee type kampen bij Wild Gym: Omnikampen voor onze kleinste deelnemers (opgesplitst per leeftijd), en Themakampen voor net dat tikkeltje meer.

Het omni-bewegingskamp omvat een variëteit aan activiteiten zoals turnen, airtrack, dans en spel, en is gericht op 4 tot 10 jarigen. Het themakamp zorgt voor een combinatie van trampoline, free running en airtrack, en is geschikt voor 6 tot 11 jarigen.

Voor beide kampen zijn activiteiten gepland tussen 9 en 16u, maar er is voor en na gratis opvang voorzien vanaf 8u15 en tot 16u45. Wees op tijd met je inschrijving, want de kampen lopen vaak erg snel vol!

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van de vakantiekampen? Schrijf je in op de Wild Gym’s Remind-me email lijst!

Kerstkampen

De Kerstkampen kosten €120 voor niet-leden en €100 voor Wild Gym leden, inclusief opvang en activiteiten tussen 8u15 en 16u45. Vrijdag 31 december kunnen de kinderen afgehaald worden tot 16u.

Omnikamp Kerst 27 tot 31 december 2021 4-10j Sporthal Bart Swings (Herent) Inschrijven
Themakamp Kerst 27 tot 31 december 2021 6-12j Sporthal Bart Swings (Herent) Inschrijven

Type kampen

Omnikamp

Onze omnikampen staan open voor leden en niet-leden, voor alle jongens en meisjes van 4 tot 10 jaar. Een Wild Gym omni-bewegingskamp dat is turnen, ropeskipping, dans, spel, airtrack (luchtkussen van 15 meter lang), wedstrijdjes, mini-trampoline, en meer. De activiteiten zijn gepland tussen 9 en 16u, maar voor en na is er nog een uur opvang. Wees op tijd met je inschrijving, want de kampen lopen vaak erg snel vol.

Themakamp

Ben je tussen 6 en 11 jaar en op zoek naar een kamp waar pit in zit, en wil je aanvoelen wat het betekent door de lucht te zweven. Dan is dit kamp er speciaal voor jou!

In dit thema kamp leer je de beginselen van trampoline springen aan. Daarnaast kan je je uitleven in het Freerunnen. Deze hype discipline brengt je de basis principes aan om je zo snel als mogelijk al springend, tuimelend, vliegend over een (hindernis-) parcours te bewegen. Samen met je maats probeer je de meest gekke dingen uit. Een uitdaging voor iedereen. En meisjes kunnen hier ook hun manneke komen staan ! Daag de jongens maar eens goed uit! Op de airtrack kan dan weer getuimeld, gebold en gevlogen worden waarbij een zachte landing verzekerd is. Aan de durvers om het daarna op het freerunning parcours uit te testen.

Een week vol uitdaging, pit en plezier. Zorg dat je er bij bent.

Praktische afspraken

Inclusief voor-/na-opvang

De aangegeven prijzen zijn (tenzij anders aangegeven) inclusief opvang en activiteiten tussen 8u15 en 16u45.

Deze uren zijn lichtjes aangepast door een gewijzigde beschikbaarheid van de sporthal, opgelegd vanuit de gemeente omwille van de corona maatregelen. Omwille van veiligheidsredenen kunnen wij dit jaar uitzonderlijk ook geen drankje en 4uurtje aanbieden.

Betalingsvoorwaarden

Een inschrijving is pas definitief na betaling van het kamp: hiervoor wordt kort na inschrijving een betalingsuitnodiging gestuurd. De betaling dient uiterlijk binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren, zoniet kan Wild Gym de inschrijving eenzijdig annuleren om andere geïnteresseerde deelnemers toe te laten.

Ter controle: Ons rekeningnummer is BE06 0015 9551 6422 (VZW Wild Gym). De te gebruiken betalingsmededeling vind je in de betalingsuitnoding, gestuurd vanuit kampen.wildgym@gmail.com.

Annulatievoorwaarden

In geval van kamp-annulatie worden € 10 administratie kosten in rekening gebracht. In geval van kamp-annulatie minder dan 2 maand voor aanvang van kamp, worden €20 in rekening gebracht.

Bij annulatie, minder dan 2 weken voor aanvang van kamp, wordt € 25 in rekening gebracht mits de vrijgekomen plaats door iemand op de wachtlijst wordt ingevuld. Indien dit laatste niet mogelijk is, wordt geen terugstorting gedaan.