Vakantiekampen Wild Gym

Onze vakantiekampen staan open voor leden en niet-leden, voor alle jongens en meisjes tussen 4 en 12 jaar. Een Wild Gym vakantiekamp dat is trampoline, ropeskipping, spel, airtrack (luchtkussen van 15 meter lang), dans, wedstrijdjes, turnen en meer. De activiteiten zijn gepland tussen 9 en 16u, maar voor en na is er nog een uur opvang. Wees op tijd met je inschrijving, want de kampen lopen vaak erg snel vol.

Wil je op de hoogte blijven van de vakantiekampen? Schrijf je in op de Wild Gym’s Remind-me email lijst!

Winterkampen

Kerstkamp 23, 24, 26 en 27 december 2019 Warotzaal (Winksele) Inschrijven
Paaskamp 14 tot 17 april 2020 Ivo Van Damme (Herent)

Het kerst- en paaskamp (beiden 4 dagen) kost €100 voor niet-leden en €80 voor Wild Gym leden, inclusief opvang en activiteiten tussen 8 en 17u, drank en 4uurtje. Dinsdag 24 december kunnen de kinderen afgehaald worden tot 16u, de andere dagen tot 17u.

Betalingsvoorwaarden

Een inschrijving is pas definitief na betaling van het kamp. De betaling dient uiterlijk binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren, zoniet kan Wild Gym de inschrijving eenzijdig annuleren om andere geïnteresseerde deelnemers toe te laten.

Annulatievoorwaarden

In geval van kamp-annulatie worden € 10 administratie kosten in rekening gebracht. In geval van kamp-annulatie minder dan 2 maand voor aanvang van kamp, worden €20 in rekening gebracht.

Bij annulatie, minder dan 2 weken voor aanvang van kamp, wordt € 25 in rekening gebracht mits de vrijgekomen plaats door iemand op de wachtlijst wordt ingevuld. Indien dit laatste niet mogelijk is, wordt geen terugstorting gedaan.