Probeerlessen met verplichte aanmelding

September is traditiegetrouw de probeermaand bij Wild Gym. Omwille van de corona-maatregelen pakken we het dit jaar net iets anders aan: we voorzien in de eerste week van september voor al onze disciplines een aantal probeerlessen.

Je meldt je verplicht aan voor deze probeerlessen via onderstaand formulier.

Je krijgt na het invullen via mail een bevestiging van je aanmelding. Is de probeerles helaas al volzet, dan zetten we je bij op onze wachtlijst. Zonder bevestigde aanmelding of inschrijving kan je omwille van de huidige corona-maatregelen helaas niet aansluiten bij een training!

We geven elke gymnast de kans om per discipline/niveau voor 1 probeerles aan te melden. Na afloop van je probeerles kan je dan kiezen of je wil aansluiten bij de trainingsgroep en je hiervoor online inschrijven. Uiteraard kan je een aantal disciplines/niveaus uitproberen als je nog twijfelt…

Heb je nog vragen? Wil je wat extra informatie? Aarzal dan niet om ons te contacteren!

Omwille van zaalcapaciteit zijn de beschikbare plaatsen per discipline/niveau beperkt. In functie van beschikbaarheid zullen we in de loop van september mogelijks nog extra probeerlessen inplannen.