Freerunning kamp Wild Gym

Dit jaar organiseren we ook een kamp speciaal voor onze freerunners! Dit kamp is geschikt voor alle jongens en meisjes, geboren in °2007-°2012

Voor onze kampen zijn activiteiten gepland tussen 9 en 16u, maar er is voor en na gratis opvang voorzien vanaf 8u15 en tot 16u45. Wees op tijd met je inschrijving, want de kampen lopen vaak erg snel vol!

Inschrijven

Freerunning zomerkamp

Ons freerunning zomerkamp kosten €120 voor niet-leden en €100 voor Wild Gym leden, inclusief opvang en activiteiten tussen 8u15 en 16u45.

Freerunningkamp Zomer 14 tot 18 augustus 2023 °2007-°2012 Sporthal Bart Swings (Herent)

Praktische afspraken

Inclusief voor-/na-opvang

De aangegeven prijzen zijn (tenzij anders aangegeven) inclusief opvang en activiteiten tussen 8u15 en 16u45.

Korting voor Wild Gym leden

Voor onze vakantiekampen voorzien we een korting voor onze Wild Gym leden - dat zijn gymnasten die voor schooljaar 2022-2023 ingeschreven zijn voor één van onze disciplines.

Betalingsvoorwaarden

Een inschrijving is pas definitief na betaling van het kamp: hiervoor wordt kort na inschrijving een betalingsuitnodiging gestuurd. De betaling dient uiterlijk binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren, zoniet kan Wild Gym de inschrijving eenzijdig annuleren om andere geïnteresseerde deelnemers toe te laten.

Ter controle: Ons rekeningnummer is BE06 0015 9551 6422 (VZW Wild Gym). De te gebruiken betalingsmededeling vind je in de betalingsuitnodiging, gestuurd vanuit [email protected]

Annulatievoorwaarden

In geval van kamp-annulatie worden € 10 administratie kosten in rekening gebracht. In geval van kamp-annulatie minder dan 2 maand voor aanvang van kamp, worden €20 in rekening gebracht.

Bij annulatie, minder dan 2 weken voor aanvang van kamp, wordt € 25 in rekening gebracht mits de vrijgekomen plaats door iemand op de wachtlijst wordt ingevuld. Indien dit laatste niet mogelijk is, wordt geen terugstorting gedaan.

In geval van (gedeeltelijke) annulatie door ziekte of blessure, dan kan het kamp met een medisch attest pro-rata terugbetaald worden (behoudens een administratieve kost van €25). Neem hiervoor zelf contact op met [email protected], ten laatste op de eerste werkdag na het kamp.